Floyd Mayweather Jr. VS Manny Pacquiao: Blir dette århundrets fight?

Nå ser det ut til at Floyd Mayweather Jr. endelig har blitt enig med ”The Pac Man” Manny Pacquiao om en tittelkamp. I så fall er det gode nyheter for boksefans over hele kloden.

Flere medier melder at managementet til de to bokserne allerede har blitt enige om pengefordelingen i en potensiell kamp.

Datoen er satt
Til og med datoen er satt, 2. mai. Dette er likevel en smule usikkert, da Mayweathers team enda ikke har bekreftet avtalen i skrivende stund.

Ifølge promotør Bob Aurum er partene blitt enige om alle vilkår, og det er ingen grunn til å trekke seg nå.

Maywather med unnskyldninger
Denne kampen har bokseentusiaster ønsket seg lenge. Det er gjort mange forsøk på å komme til enighet, men det kan synes som om Mayweather til stadighet har funnet på unnskyldninger for å slippe unna.

Noe merkelig egentlig, da Mayweather nok regnes som et lite hakk sterkere i ringen enn hans utfordrer fra Filipinene.

Vinner hver gang
Både Mayweather og Pacquiao nevnes når det diskuteres om hvem som er den beste aktive bokseren, uansett vektklasse. Spesielt gjelder dette Mayweather, som mange tror er tidenes største.

Mannen er kjent for en heller flashy stil og produserer mye skryt i forhold til sine enorme inntekter, og har dermed blitt en smule upopulær i enkelte kretser.

Faktisk var Mayweather den best betalte idrettsutøveren i verden i 2014. At han er en god bokser, hersker det ingen tvil om.

Statistisk sett er han den mest treffsikre bokseren som noen gang har levd og innehar de beltene som er verdt å få med seg.

Som profesjonell har Mayweather gått i ringen hele 47 ganger, og vunnet hver bidige gang!

Verdensmester i 8 vektklasser
Manny ”Pac Man” Pacquiao er ingen sinke i ringen han heller. Var den første, og foreløpig eneste, i verden til å holde verdensmestertitler i 8 forskjellige vektklasser.

Også han har vært ansett som den beste bokseren uansett vektklasse, blant enkelte kommentatorer og sportsmedier.

Pacquiao har gått smått svimlende 64 kamper som profesjonell, men tapt 5 av disse, i tillegg til 2 uavgjorte kamper.

Han har banket mange av de samme motstanderne som Mayweather, men bør kanskje bekymre seg noe over at 2 av de 5 tapene kom på rappen i 2012. Dette tyder kanskje på at filipinernes nasjonalhelt er noe på hell.

Til tross for dette, tok han tilbake WBO-tittelen i lett weltervekt i 2013, og har forsvart den ganske greit to ganger etter det.

Hold av datoen!
Det er bare å glede seg, for dette blir garantert en thriller. Om det blir kamp 2. mai gjenstår å se, men mye tyder på at dette er tilfelle.

Vi spår omsetningsrekord og at begge bokserne blir å finne på lista over årets best betalte utøvere, også i 2015.