Sponset: Neste generasjon av Destiny: The Taken King

Ved lanseringen av ”The Taken King” så åpnes det et nytt kapittel i Destiny sagaen.

Dette er en viktig utvidelse av Destiny universet, og ”The Taken King” introduserer en ny skurk og nye mektige fiender, en ny destinasjon og en rekke nye våpen, utstyr, raid og oppdrag.

I de nye historieoppdragene følger vi våre Guardians i kampen mot Oryx, Hive kongen hvis truende skygge har formørket ting siden vi drepte hans sønn i The Dark Below utvidelsen som ble sluppet ifjor. Disse historieoppdrag er fletter seg inn i hverandre, noe som gir mye nødvendig sammenheng til de oppdragene våre Guardians begir seg ut på.

Slossingen gjennom disse historieoppdrag er også mer variert enn noen gang før. Dette byr på mer enn bare endeløs skyting mot dine fiender. ”The Taken King” er spøkelseskloner av øvrige Destiny fiendtlige fraksjoner, som Oryx har absorbert inn i sin egen hær, som nå har et bredt spekter av evner og angrep. Fallen kapteiner blind deg, Cabal scions er splittet til trillinger, og Vex nisser skjermer sine allierte og tvinger deg til å satse på én bestemt grynt om gangen. Kampanje i Destiny er mer dynamisk nå, og mer allsidig enn de har vært tidligere. Denne utgividelsen blåser dermed nytt liv i Destiny spillet.

The Taken King ble lansert 15. september, og er tilgjengelig enten du spiller Destiny på PS3, PS4, Xbox 360 eller Xbox One.

Se traileren for spillet her:

Sponset av: BeOn