Slik skal du kle deg i vår

Våren betyr nye klær og nye trender fra motens verden. Vi gutta har mange trender og stiler å velge mellom. Du kan blant annet velge mellom stiler som hipster, rocka, casual, klassisk eller kombinasjoner fra flere stiler. Så – hva bør du egentlig gå for?

Det er heldigvis mye flotte klær for oss menn, og vi kan velge i mange forskjellige stiler. Uavhengig av hvilken stil vi foretrekker er det ikke til å komme fra at helheten betyr noe. Samtidig vil vi gjerne ha en stil som passer personligheten vår, og årstiden.

Mange av oss vil i tillegg gjerne få beundrende blikk på gata, hvorfor ikke? Våren kommer med mange nyheter og en står egentlig rimelig fritt til å velge, men enkelte ting er et must også for oss.

Helheten teller

Helhet mote for mennDet er ingenting som slår et komplett helhetlig «look» på et antrekk. Skjorte og gensere som matcher med sko og annet tilbehør, eller farger i matchende nyanser. Kontraster gir også flotte antrekk, så lenge de gir helheten det lille ekstra.

Vinneren denne våren kan vi nok kalle litt typisk norsk, med sin avslappede stil. Det vil si at nå er det for eksempel frem med litt løse jeans eller chinos, kombinert med hettegensere og t-skjorter.

Få frem den avslappede og sporty typen! Du bør også tenke over tilbehøret og håret, også dette bør matche med resten. Style deg litt opp, men ikke for mye. Her kan en fint benytte uttrykket «less is more».

Kombinere stiler

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 04: A model walks the runway at Richard Chai Love during Mercedes-Benz Fashion Week Spring 2015 at Lincoln Center on September 4, 2014 in NYC

FashionStock.com / Shutterstock.com

Den store trenden denne våren er å kombinere stiler. Å kombinere stiler vil gi deg muligheten til å gi deg akkurat den looken du er ut etter, og som passer deg. Med andre ord la klærne bli din signatur! Skal du ut på byen, men vil ha et mer avslappet utseende enn dress er kombinasjonsmulighetene mange.

En cool jeans sammen med en flott skjorte, pyntet opp med et slips, vil gi deg akkurat et slikt avslappet antrekk, men samtidig med et snev av stil. Vil du ta stilen til fulle dropper du blant annet sokker, og ruller jeansen opp et hakk.

Knepp skjorten helt opp i halsen, og du vil ha en komplett stil som er helt i vårens trend. Converse sko er et godt valg til denne stilen, og det samme kan sies om annet tilbehør. Da mener vi en kul klokke og et belte eller eventuelt en caps.