Slik velger du riktig tilbehør

Å velge tilbehør kan være en utfordring for mange. Hva er trendy, hva passer til resten av antrekket og hva bør du styre unna?

Disse tankene fører til at det ofte blir enkelt å velger bort tilbehøret. Dersom du en av dem som ikke orker å stresse med hvilket tilbehør som går til hvilket antrekk og faller under kategorien over dem som ikke orker å bry seg, kan denne lille guiden være til hjelp.

Her er fem eksempler på det mest populære tilbehøret du ikke kan gå feil med.

Klokke til den moderne mann

Klokker har vært populære blant menn siden helt tilbake til første verdenskrig. Da var det vanligst med lommeur til herre, mens i dag er det mest moderne å ha klokken rundt håndleddet.

En klokke er kanskje et av de mest brukte tilbehøret blant menn i dag. Hvis du ikke pleier å bruke tilbehør er en klokke stedet å starte. Å velge den perfekte klokken kan være en utfordring fordi det finnes så mange forskjellige varianter å velge mellom. Det er viktig at du finner en som du selv føler deg komfortabel i og som passer til det meste av garderoben din.

Hos Trendhim har de et stort utvalg av klokker som kan gi deg inspirasjon dersom du ikke vet hva du skal se etter. Dersom du er i tvil, kan du ikke gå feil med en stilren klokke i en nøytral farge.

 

Bilde: Klokker fra Trendhim

Klassiske ryggsekker

Lenge har uttrykket veske vært forbeholdt kvinner, noe som er i ferd med å endres. I dag finnes det mange stilfulle herrevesker som er med på å gjøre ethvert antrekk komplett. Utvalget er stort, så det er ingen grunn til å ikke bruke herrevesker.

Du kan finne vesker for menn i alle mulige farger og fasonger. Avgjørelsen på hvilke herreveske du trenger, er avhengig av hva du planlegger å bruke den til.

Til jobb kan en PC-veske kanskje være det beste alternativet, mens for en helgetur med guttene vil en weekend-bag være bedre.

Det er viktig å tenke på det praktiske før du går til innkjøp av en bag/herreveske for å være sikker på at den passer til dine behov.

Bilde: Vesker for menn fra Trendhim

 

Solbriller som beskytter øynene

Nå som sommer nærmer seg er det viktig å beskytte øynene. Hva er vel ikke bedre enn å være beskyttet i tillegg til å se skikkelig trendy ut? Solbriller er det du trenger for å gjøre deg klar for sommeren. Vi ser helt klart trender med fargede glass i år. I tillegg til nye trender ser vi at de gamle klassikerne som pilotbriller og shades aldri går av moten.

 

Bilde: Solbriller for herre fra Trendhim

Slips til festligheter

Til fest kan du aldri gå feil med slips. Et standard svart slips er nok det som er tryggest dersom du er usikker på hva som er passende for anledningen.

Det viktigste med å ha på seg slips er at du MÅ passe på at det sitter riktig. Har du ikke slipset knytt riktig rundt halsen, kan dette ødelegge hele antrekket ditt.

I anledninger hvor du bruker slips, blir det som oftest tatt mange bilder, derfor er det viktig at knuten sitter rett.

 

Bilde: Slips fra Trendhim

Utfordre deg selv

Dersom du ikke føler deg helt komfortabel med å bruke tilbehør, kan det være lurt å starte i det små.

Kanskje en liten klokke til å begynne med. Etter hvert kan du kanskje ta litt større sjanser og strekke deg litt ut av komfortsonen din.

Dersom du velger det rette tilbehøret kan du transformere et hvert antrekk til det bedre.

Prøv deg frem med forskjellige farger og stiler etter hvert som du føler deg er komfortabel.