Slik får du mer sex

Ble det litt for lite på deg den siste tiden? Les om hvordan du får mer sex – fordi du fortjener det!

Flere studier viser at de fleste av oss har mindre sex enn vi gjerne skulle ønske (sjokk…).

Mest sex mellom 18 til 30 år
Rundt 25% hadde faktisk ikke sex i det hele tatt det siste året, mens 25% hadde sex sporadisk.

Faktisk er det bare rundt 20% som rapporterer at de har sex ukentlig, og kun 7-8% som har sex mange ganger i uka. Er du mellom 18 og 30 år, tilhører du den gruppa som har mest sex, mens tallet daler deretter jo eldre man blir.

Statistikk til side, for de fleste dreier det seg om hvordan man kan rykke opp noen divisjoner innen favorittgrenen.

Ikke bli desperat

I følge sexologene er det å senke standarden noe av det verste man kan gjøre. Resultatet er ofte dårlig sex, og mer desperasjon.

Jo mer desperat man virker, desto mindre attraktiv oppfattes man av potensielle sexpartnere. Med andre ord, dropp å gå etter sex bare fordi du er ute etter utløsningen.

Du ender som regel opp med enda mer lengsel etter god sex, enn om du hadde latt være.

Bruk heller kreftene på å treffe nye spennende kvinner, og nyt å flørte uten å hele tiden prøve komme direkte til sengs.

Kvinner har mye bedre radar enn oss menn, og sniffer ut en desperat mann uansett hvor godt han prøver å skjule sitt sanne ”jeg”.

Kvalitet fremfor kvantitet

De fleste studier viser at den beste sexen som regel er sammen med en man kjenner godt seksuelt. Det sier seg nesten selv at øvelse gjør mester.

En sexpartner som kjenner deg og vet hva du liker, gir den beste opplevelsen. Dette går andre veien også. En kvinne som er fornøyd, ber gjerne om påfyll.

Samtidig får man rom for å eksperimentere og prøve ut nye ting. Det er absolutt ikke gitt at de villeste idéene blir sett på som ok under en første runde.

Derimot kan det godt hende at det som virket helt uakseptabelt første gang, blir pirrende den tiende gangen dere har sex.

Fast i fella

For rundbrennere blir det et dilemma til slutt uansett. Har du sex med samme person flere ganger, er det ikke til å komme bort i fra at begge parter kan komme til å utvikle følelser som går dypere.

For mange er dette velkommen, og et godt langvarig forhold blir å foretrekke. Er man blant de som helst ikke vil slå seg til ro med det første, kan det oppstå problemer.

Ærlighet og null bullshit

Dette kan bli en balansegang mellom det å få den gode sexen, uten å såre følelsene til partneren.
Løsningen er full ærlighet og null bullshit. Voksne mennesker er som regel i stand til å ta de beste valgene for seg selv. Det inkluderer valg av sexpartnere og de eventuelle kostnadene det medfører.