Hvor viktig er fart og dekning for deg? (Sponset)

Skal du vise en venn det nyeste Youtube-klipp et du har funnet frem?

Eller kanskje befinner du deg i et scenario tatt rett ut av en romantisk komedie hvor du bare MÅ få sende en kjærlighetserklæring før det er for sent – da er det ingen tvil om at fart og dekning er ganske viktig for deg!

Dette filmklippet illustrerer akkurat hva vi snakker om:

Det er ingen tvil om at teknologi er kommet for å bli, og den er allerede blitt en viktig del av hverdagen til de aller fleste av oss. Mange mener kanskje at vi begynner å bli for avhengig av teknologi, men det er nettopp på grunn av teknologi vi har muligheten til å holde kontakten med venner som har flyttet til andre byer, besteforeldre man kanskje ikke har muligheten til å besøke hver dag eller for å utvide sitt nettverk og få nye bekjentskaper man kanskje ellers ikke ville kommet i kontakt med.

Det å ha muligheten til å være online betyr en hel del for veldig mange – enten man skal se på video, svare på jobbmail eller holde liv i en ny flamme på meldinger. Har man et viktig budskap som må raskt frem, så er det viktig å få levert det helt uten venting eller bufring. Den nye filmen fra Telenor, som er regissert av selveste Morten Tyldum, demonstrerer denne nye hverdagen ganske bra.

Mange aktører på mobilmarkedet kan skryte av sine prosentsatser og tekniske begreper, men det viktigste er at du har et abonnement som gir deg god dekning når du trenger det mest, og det er akkurat det 4G fra Telenor gir deg!