Harley-Davidson presenterer el-motorsykkel

Må framtidige Harleykjørere finne fram papp og klesklyper for å få skikkelig lyd? Nei, heldigvis ikke.

Lyden av den store V2-motoren fra et par sparsomt dempede potter har hittil vært en vesentlig del av identiteten når man kjørte Harley, men nå arbeider den amerikanske produsenten på en serie elektriske motorsykler som avgir en mer stille, men stadig unik sound – nærmest som et jetfly. Prosjektet kalles LiveWire og som en del av virksomhetens kundedrevne produktutvikling vil motorsykkelførere, i første omgang i USA, bli invitert til å kjøre på den nye motorsykkelen og gi tilbakemelding, og dermed bidra til utviklingen av Harley-Davidsons sin første el-motorsykkel.

El-motorsykkelen er enda ikke til salgs og formålet med Project LiveWire er å finne ut av hva motorsykkelister mener om den nye motorsykkelen, og hvilke forventninger de har til en Harley-Davidson el-motorsykkel.

[quote text_size=»small» author=»Matt Levatich» author_title=»President og Chief Operating Offiser på Harley-Davidson Motor Company»]

USA har alltid hatt evnen til å gjenoppfinne produkter

[/quote]
Og Harley-Davidson har faktisk gjenoppfunnet seg selv mange ganger når vi ser tilbake i historien, og alltid med utgangspunkt i våre motorsykkelkunders behov. Project LiveWire er enda et sterkt kundeorientert prosjekt.

Project LiveWire Experience inviterer kunder til å ta en prøvetur, gi tilbakemelding samt sette seg inn i historien bak den nye el-motorsykkelen. Også dem som ikke kjører motorsykkel har muligheten for å oppleve Project LiveWire ved hjelp av en simulerte kjøreopplevelse.

Vi er spente på fremtiden vil by på. HA og Bandidos-gutta blir ikke riktig så tøffe når de ragger lydløst og miljøvennlig rundt…

[hr style=»striped»]

Denne artikkelen er levert til deg i samarbeid med Nytte.
Besøk nettstedet for flere nyttige artikler.