Snakk om unaturlige meloner

Chelsea Charms er bare 1.60 meter høy, og er stolt over å ha noen av verdens største bryster med en 164XXX cup.

Puppene har gitt henne oppmerksomhet fra begge kjønn verden over, og Chelsea har tjent tusenvis av dollar på sitt eget nettsted og jobbe som danser både eksotisk og erotisk. Ikke overraskende er det store penger i store pupper, og hun kan for tiden leve godt på sine kvinnelige fordeler.

Chelseas bryster begynte å utvikle seg i tidlig alder. For å oppnå drømmekroppen har Charms lagt seg under kniven gjennom en rekke operasjoner med plastisk kirurgi.

Fra D til noen av verdens største
Før hun ble bystmodell var Chelsea en danser med naturlig D cup bryster. Den første bryst-operasjonen fikk henne til en E cup, mens operasjonen et år senere økte puppene til HH kopp. Begge innleggene var saltvann implantater.

Når hun ønsket å gjøre sin tredje operasjon viste det seg at den egentlig var forbudt på grunn av helsefaren forbundet med typen operasjon.

Vil ha oppmerksomhet
Charms legger ikke skjul på at hennes mange plastiske operasjoner i all hovedsak er motivert ut fra at hun ønsker å bli lagt merke til.

Ikke størst i verden
Puppene er ennå ikke de største i verden, og Annie Hawkins-Turner er for tiden den i Guinness Book of Records med verdens største silikon-bryster. Men Chelsea Charms har målet i sikte og ønsker større bryster, og hun venter på å høre fra Guinness.

Charms er klar over at hun snart må redusere størrelsen på sine bryst på grunn av helsefaren, men hun akter å nyte oppmerksomheten hun får for sine pupper en stund til.

Her i redaksjonen liker vi naturlige pupper og dette ble litt i største laget.