Slik får du beta tilgang til Rainbow Six: Siege

Hvis det er én ting som har vært konsekvent i dataspillenes verden de siste tjue årene så er det at sandboks skytespill blir tatt godt i mot av gamere i Norge.

Ubisofts Rainbow Six-serie har lenge handlet om mer enn bare å avfyre våpen og å drepe skurker. I det nyeste spillet i Rainbow Six serien er det lagbasert taktikk som er i fokus.

Tom Clancy´s Rainbow Six: Siege er inspirert av virkelige anti-terrorist organisasjoner, og det er et høyere nivå av spenning og realisme enn det har vært i tidligere utgivelsen.

Vi ønsket å være tro mot pilarene i Rainbow, som er taktikk, lagspill og spenning. Rainbow Six har alltid tilbudt spillerne opplevelsen av å spille i et anti-terror team (CTU) både i single og multiplayer, forteller spilldesigner Andrew Witts.

Se video:

Actionfylt multiplayer

Spillet har spillermoduset Terror Hunt. ”Hostage Rescue”, som spillermoduset også kalles, er et fartsfylt flerspillermodus som ble vist frem på scenen under E3 pressekonferansen. Hvor hvert lag kjemper om kontrollen til et levende gissel.

Kampene begynner med en forberedende fase, hvor hver side har en mulighet til å legge en strategi for runden. For forsvarerne betyr dette å legge ut feller og bygge festninger, mens for angriperne betyr dette å samstemme en plan for angrep og spore gisselet.

Korte runder

Hver runde tar ca 3-4 minutter og hver spiller har bare ett liv. Her er hver eneste avgjørelse man tar gjeldene for hvordan resultatet av runden blir. Selvfølgelig, skulle man være så uheldig at man dør, så trenger man ikke venter mer enn et par minutter før du er klar til å spille igjen.

Få tilgang til beta-versjon

Registreringen for den lukkede beta-versjonen finner du på Ubisoft sin nettside, eller du kan sikre deg dette ved å forhåndsbestille.

Rainbow Six: Siege kommer ut på Playstation 4, Xbox One og PC i Norge 13. oktober.