Puss tennene dine med hjelp av en app: Sponset video

Verdens smarteste tannbørste har en app som gjør deg bedre til å pusse tennene. Oral-B sin smartserie er et av de første smartproduktene som faktisk gjør noe for deg.

En tydelig teknologi-trend de siste årene har vært fokus på helse, og produkter som hjelper kroppen. Til nå har de fleste produktene vært armbånd, smartklokker og andre produkter som kun samler informasjon om kroppen.

Det nye er at vi nå får produkter som ikke bare samler informasjon, men som direkte hjelper deg.

Alt blir smartere!

Alt i hjemmene våre blir stadig smartere. Ved hjelp av trådløs-teknologi kan plutselig alt snakke sammen. Lyset slår seg automatisk på når du kommer hjem, døren låser seg automatisk når du forlater, og TVen vet hva du ønsker å se på.

Det siste i rekken er at også tannbørsten er blitt smart.

Dyrt å ikke pusse tennene

I følge Forbrukerrådet sin tjeneste «hvakostertannlegen.no» koster det deg i gjennomsnitt kr 879,- for at en tannlege skal ta en titt på tennene dine. Hvis du i tillegg har hull eller andre problemer blir det fort dyrt.

Innerst inne vet vi alle at vi bør pusse tennene både morgen og kveld, men det er ikke alltid like enkelt å huske. Heldigvis er det kommet en tannbørste med tilhørende App som hjelper deg å huske å pusse tennene.

Smartere tannpuss

Oral-B har tatt smart-teknologien helt ut og laget det de selv kaller for «verdens smarteste tannbørste». Tannbørsten Oral-B Smartseries måler hvordan du pusser tennene, og gir deg tilbakemelding i sanntid.

Eksempelvis får du tilbakemelding via vibrasjoner når tannbørsten merker at du pusser for hardt. På den måten blir du bedre til å pussetennene, samtidig som du faktisk pusser tennene.

Få bedre rutiner

Tannbørsten hjelper deg ikke bare akkurat når du står å pusser tennene, den registrerer også dine børsterutiner. Hvis du kobler Oral-B Smartseries opp mot smarttelefonen din via Bluetooth, får du automatisk oversikt over når du pusset tennene.

Børsten holder også styr på når du bør bytte børstehode, og minner deg på å bruke tanntråd.

Gaven til den som har alt?

Sett i forhold til resten av værden er nordmenn i toppen når det gjelder å ta i bruk ny teknologi. Daglig leder i Stiftelsen Elektronikkbransjen Jan Røsholm sier til E24 at salget av elektroniske varer gikk opp med 1,9 prosent i 2014. Og at bransjen tror på en forsiktig oppgang i salget i 2015.

Som nordmenn er vi glad i teknologiske løsninger, og tar i mot nye løsninger med åpne armer. Så kanskje er Oral-B Smartseries et gavetips til den som har alt?

Innlegget er sponset.