Kvinnesaken – mer enn bare pupper

Kampanjen for deg som liker pupper, misliker feminister, og bryr deg om kvinner som faktisk har det ille, helt på ekte.

I kampen for likestilling er det særlig én gruppe som i det siste har blitt altfor synlig. Vi snakker selvfølgelig om de bitre nazifeministene. Det har gått sport i å skylde på menn for alt mulig og debatten sporer av både hit og dit. Holdningskampanjer for og mot stadig mer absurde ting har fått vind i seilene, MEN blant kampanjene har det, overaskende nok, oppstått en kampanje det er lettere for oss menn å stille seg bak. Nemlig – «free the nipple»-kampanjen.

Har vestlige feminister det for godt?
Feminister reagerer med den største avsky på at Instagram og andre sosiale medier sensurerer brystvorter. Ikke vanskelig å støtte for oss som liker pupper, men som alle andre litt smådumme holdningskampanjer, er den kanskje skyldig i å ta fokuset bort fra reelle kvinnesaker som ikke direkte angår de stakkars vestlige feministene. Det KAN hende at det finnes en kvinne eller to der ute som fortsatt har større problemer enn at brystvortene deres blir fjernet på Instagram, men dette er så klart bare synsing.

Fiktive bikinier, nakne pupper og ekte kvinnesaker
Skulle du være blant de som kjenner seg igjen i temaene over burde du sjekke ut freethenipplebikinis.com. Her er det noen som like gjerne slår to fluer i en smekk med kampanjen for deg som vil oppnå benner på Instagram, men samtidig også ønsker å støtte kvinner som faktisk har det kjipt, helt på ekte. Freethenipplebikinis.com selger (fiktive) bikinier som ikke dekker til noe som helst, og donerer brorparten av profitten til «Women for Women international» – en organisasjon som hjelper kvinner med det mange vil mene er viktigere kampsaker enn retten til å flashe brystvorter. Som takk for bidraget vil du også få et superfrekt diplom.

Så ikke nøl – løp (gå inn på nettsiden) og kjøp!

freethenipplebikinis-sensur