Slik får du bedre sex med Femidomet

Lei av nedsatt følsomhet, fomling og mas på grunn av kondom? Sjekk hva som kommer nå! Femidomet som garanterer orgasme.

Vibrerende femidom

VA-wow
Det amerikanske selskapet IXu LLC står bak en oppfinnelse som kanskje vil revolusjonere one-night-stands og uønskede graviditeter. De har utviklet et femidom som ikke bare beskytter mot kjedelige sykdommer, men som også gir langt større nytelse for begge parter. Spesielt gjelder dette for kvinner. Femidomet med navnet VA w.o.w. har en hjerteformet ytre ring (den som skal holde greia på plass) som vibrerer og stimulerer.

Den kan rigges til hele 8 timer før moroa begynner. Noe som lett får man til å tenke på speiderbevegelsen og mottoet ”alltid beredt”.

Slutt på faking?

I følge IXu fungerer dette akkurat som forventet. Innretningen ble testet ut på 50 par og de aller fleste var svært så fornøyde. 70% av kvinnene oppnådde orgasme ved samleie allerede første gang de brukte VA w.o.w., mens tallet økte til 84% på andre forsøk. Samtlige kvinner i testen hadde oppnådd orgasme innen fjerde forsøk, noe som faktisk var høyere enn for mennene.

Selskapet er i gang med patentering og ser etter muligheter for masseproduksjon. Fremtidsplanene er det ingenting å si på, IXu ser for seg at femidomet etter hvert skal kunne kobles til smarttelefoner som en slags fjernkontroll. Vi tipper på at en rekke kreative par kommer til å finne all verdens måter å utforske mulighetene på akkurat den biten.