Slik blir du årets grillkonge

Til enhver tid, et eller annet sted i verden, så er det noen som griller.

Nå ønsker Weber å gi deg muligheten til å reise på en internasjonal BBQ-reise. De har laget en digital grillfest som gjør det enkelt å hente inspirasjon fra andre kulturer og finne de tipsene og teknikkene som kan gjøre deg til en grillmester i sommer.

Start reisen inn i Webers digitale grillunivers i filmen.

Globalt fenomen
Grillsesongen er kommet godt i gang, og den er mer populær enn noen gang tidligere.  Grilling har vunnet hjertet til mat entusiaster over hele verden og har utviklet seg til et globalt fenomen for hele familien.

Som skaperne av verdens første kulegrill har Weber alt vært innovasjonsleder når det gjelder å skape gode sosiale opplevelser. Nå har de tatt det et steg videre og de har utviklet et digitalt univers for grillere over hele verden som ønsker å finne inspirasjon og utvikle seg til å bli årets grillmester.

Inspirasjon fra hele verden
Midt i en bølge av innovative initiativer bruker Weber kreativitet og teknologi for å inspirere, undervise og underholde mennesker. På Weber.com kan du nå bli med på en reise gjennom fem ulike grill-kulturer og plukke med deg masse nyttig inspirasjon på veien.

Her får du besøke kameratskapet i de nordiske skoger, til en tak fest midt i London, en familie på den sicilianske stranden, videre til en tysk bakgård og du vil til slutt ende opp i en bryllupsfest i Provence.

Grilliniverset
Når du besøker grilluniverset vil du få tilgang til en kortfilm, samt en rekke oppskrifter, gode råd og alt du trenger å vite for å mestre kunsten det er å lage den perfekte grillmaten. Som en del av opplevelsen har Weber utviklet en rekke unike oppskrifter som komplementerer  de ulike kulturene du besøker i deres BBQ-eventyr. Alle oppskriftene er tilgjengelig for gratis nedlastning, og kan hjelpe deg å imponere venner og familie. All informasjonen er også tilgjengelig på mobil, slik at det er lett å søke den opp når du står klar foran grillen og du trenger den mest.