Her er Paradise Hotel-deltagerne

Elleve håpefulle deltagere er klar for å sjekke inn på Paradise Hotel i den tolvte sesongen. 

Ida Johansen Aaserud (21) fra Gran:

Ida er utdannet makeup-artist og jobber som vippetekniker. Hun er en flørtete jente som ikke elsker kroppskontakt. Kos er nemlig viktig. Ida er en omsorgsperson, og en av kampsakene fra jenta fra Gran er at alle skal ha det bra. På lista over interesser står både fest og hest.


Hanna Holtermann Semb (21) fra Tromsø:

Årets nordnorske bidrag i startcasten er Hanna, som tidligere har vært aktiv alpinist. Hun ga seg imidlertid for et par år siden, da interessen for fest og gutter tok over. Hanna er glad i oppmerksomhet, og har antageligvis mer selvinnsikt enn gjennomsnittsdeltageren i Paradise Hotel.

Yasmine San Miguel (21) fra Fredrikstad:

Yasmine er en glad og utadvendt jente som utstråler positiv energi. Hun er født i Frankrike med fransk mor og spansk far, og flyttet til Norge i 10-årsalderen. Yasmine er selvsikker, åpen og imøtekommende.

Sania Smestad (24) fra Bjørkelangen:

Sania er en sjarmerende og pratsom jente som bor på Strømmen. Hun kommer fra en kvinnedominert familie, og ser på seg selv som en meget sterk kvinne. Kjønn har ingenting å si når det kommer til kjærlighetslivet, Sania er like interessert i både gutter og jenter, og åpent kaller hun seg selv for en «fuckgirl».

Jenny Hagen (23) fra Bergen:

Jenny er en flørtete jente som er vant til å ha gutta rundt lillefingeren. Selv spiller hun på følelser, og det er ikke et problem å manipulere guttene for å få det som hun vil. Selvtilliten er på topp, og Bergenseren elsker å være midtpunkt.

Emil Wille Gramstad (20) fra Sandnes:

Sjarmøren Emil er over gjennomsnittet opptatt av hårprodukter og liker å pynte seg. Han mener selv at han kan være litt arrogant, men har også en stor porsjon humor som skaper en balanse.

Martin Heier (21) fra Gran:

Martin er flymekaniker og blir sett på som en ordenlig moroklump. Selv mener han at han er et naturlig midtpunkt i gjengen på grunn av hans fantastiske humør og humor. Begge deler kommer han selvsagt også til å benytte seg av inne på Paradise Hotel.

Karl Fredrik Førli (21) fra Larvik:

Skating er livet for Karl, og hobbyen har gjort ham til stjerne i hjembyen, og kjendis på Tik-Tok. Han er vant til oppmerksomhet, men tar det hele med stor ro. Nå håper han at han også vil oppnå stjernestatus på hotellet.

Axel Nicolai Kleivane (21) fra Oslo:

Vestkantgutten Axel setter stor pris på både sport og guttastemning. Glad i å flørte, men har aldri vært i et ordentlig forhold. Han er vant til å få det som han vil, og vil antageligvis prøve å ta lederrollen på hotellet.

Tobias Tehrani (22) fra Fredrikstad:

Tobias er opptatt av fysisk aktivitet, og har spilt fotball på et relativt høyt nivå. Han jobber som gymlærer og personlig trener, og er vant til at jentene faller som fluer for ham. Det har ført til at han ofte havner i konflikter på grunn av jenter. Selvsagt helt uforskyldt ifølge ham selv.

Even Langås Kvam (22) fra Orkanger:

Livsnyteren Even er særdeles opptatt av damer. Han tar godt vare på sitt eget utseende, slik at damene ikke mister lysten på ham, sier Even selv. Å ligge seg til topps er fornuftig, både som gjest på Paradise Hotel og generelt i livet.

Hvem blir du favoritt?