Har du det som trengs? Hva kvinner ser etter i menn

Vet du hva kvinner leter etter i en mann? Følger du disse rådene vil det være lettere å tiltrekke det motsatte kjønn.

Utseende

Det hevdes ofte at det indre er hva som teller da vi mennesker skal finne en livspartner. Enda dette stemmer til en viss grad, er fortsatt utseende viktig. Men fortvil ikke dersom du ikke er født med det samme utseendet som George Clooney. Det er mye du kan gjøre for å bedre dine sjanser på sjekkemarkedet.

Kvinner er opptatt av renslighet og god stil. Dårlig ånde, skitne negler og flekkete skjorter er derfor noe som omtrent automatisk skyver kvinner vekk.

Sørg for å ha en plettfri personlig hygiene, og eksperimenter med klesgarderoben. Måten du kler deg på reflekterer også din personlighet, og menn med

Det neste du burde fokusere på er din egen framtoning. Mange menn går med lut rygg og blikket rettet nedover. Kvinner ønsker menn med selvtillit, som tør å si hva de har på hjertet og vet hva de ønsker. Det finnes likevel en fin linje mellom selvtillit, og det å være brautete. Vær deg selv, og opptre forstandig.

Flere spørreundersøkelser har avdekket at kvinner foretrekker menn med solid framtoning og selvtillit. For å bedre sin egen positur burde man trene jevnlig, med fokus på mage, rygg og bein.

Men ikke glem å fokusere på det neste området vi skal snakke om.

Personlige egenskaper

Her er en kort liste over egenskaper kvinner elsker:

  • Omtanke og kjærlighet – Kvinner ønsker seg menn som utviser kjærlighet og omsorg. Mannen må være tilstede og vise at han verdsetter henne.
  • Intellekt – Er du smart, og vet hva du snakker om er det større sjanse for at kvinner føler seg tiltrukket. Smarte menn har også større muligheter for å lykkes i livet, noe kvinner er klar over enten bevisst eller ubevisst.
  • Godt humør og karisma – Menn med godt humør og karisma tiltrekker seg flere kvinner. Er du i stand til å være positiv og har morsomme replikker å komme med? Da er det lettere å vinne hjertet hennes. Ingen ønsker vel å tilbringe tid med en tørrpinne uten humor?

Sist men ikke minst er det svært viktig at du husker på de neste punktene.

Er du god til å lytte?

Kvinner og menn er annerledes, og har forskjellige interesser. Det er ikke mulig å bruke stereotyper, men man kan likevel påpeke noen spesifikke forskjeller. Kvinner er i hovedsak mer opptatt av følelser og samvær. De ønsker å bli lyttet til med respekt og oppmerksomhet.

En mann som vet hvordan han lytter og engasjerer seg i samtalen er derfor mer attraktiv. Det er også én ting til menn må huske på.

Kvinner flest ønsker seg en mann som har stabilitet i livet sitt. De ønsker seg en mann med fast jobb, et sted å bo og drømmer om framtiden. Dette handler ikke om at kvinner er materialistiske. Tvert i mot, det skyldes at de ønsker stabilitet, og å være sammen med en partner de føler kan hjelpe dra lasset videre.

Pengeproblemer er en av de hyppigste årsakene til skilsmisse i Norge, og derfor er det viktig at man har en stabil økonomi dersom man ønsker å beholde partneren sin.