Erfaring med 8hours melatonin for bedre søvn

Boksene med melatonin som jeg pleier å ta med meg fra USA er tomme for lenge siden. Pleide å ta dem for å bytte døgnrytme med tanke på jetlag. Den siste tiden har jeg prøvd 8hours gummies med melatonin for å sove bedre, dette er min erfaring med sovemedisin uten resept.

 

Før jeg starter med 8hours

Jeg var ikke stresset, jeg drikker ikke kaffe før jeg legger meg, jeg må ikke opp å tisse, jeg har ingen problemer som jeg vet om ellers. Men jeg bor sentralt og det er noe lyd utenfor vinduet mitt hver natt.

Tiden før jeg begynte med disse våknet jeg ofte opp rundt 3-4 tiden. Vanskelig å si hvorfor jeg våknet hver natt, men det hadde nesten blitt en rutine i seg selv.

Noe måtte gjøres for at jeg skulle få søvnen jeg trengte. For kaffen hver morgen var ikke nok.

 

Første måned

Noen måneder hadde gått siden melatonin ble lov uten resept i Norge. Jeg er ikke personen som hiver meg på nye trender.

For meg var melatonin kun for jetlag, og var litt skeptisk til å ta det hver dag. Slik opplevde jeg første måned.

Allerede første dag sov jeg som en unge. Sovnet fort, og sove hele natten i dyp søvn. Og våknet opp uthvilt etter en god natt med mye rem søvn.

Etter en måneds bruk er dette noe jeg kommer til å fortsette med. Merker ingen bivirkninger av disse. Hverdagen har blitt lettere, og jeg sover mye bedre om nettene.

 

Min kveldsrutine

Boksen med 8hours sovetablettene står alltid på sengekanten. En halvtime før jeg legger meg tar jeg en melatonin gummy, og har greid å gjøre dette til en rutine. Skulle ønske jeg kunne ta flere enn en av og til, for de smaker faktisk veldig godt.

I tillegg har jeg blitt flinkere til å unngå lyset fra mobilen før jeg legger meg. Samt at jeg demper lyset på rommet en stund før jeg skal sove.

 

Sunnere livsstill og litt vekttap

I sommer la jeg på meg en del, kanskje det hadde noe med søvnen å gjøre.

Nå som jeg sover bedre har jeg nesten kommet tilbake til normal vekten min. Kan vel si at dette er en bonus effekt som jeg ikke hadde regnet med.

Så er veldig fornøyd med effekten på både kropp og sinn.

 

Passe dose med melatonin for min del

8hours inneholder 1 mg og min erfaring er at dette er perfekt dosering for meg. Som jeg nevnte tidligere så smaker disse veldig godt.

Av og til frister det å ta to, ikke fordi jeg trenger mer, men fordi det smaker som godteri.

 

Er 8hours noe for deg?

Jeg er ikke en person som ser på meg selv som en som trenger sovepiller. Men etter at jeg begynte å våkne midt på natten, har disse gitt meg en ny hverdag uten søvnproblemer.

Om melatonin er noe for deg må du nesten teste ut selv. Jeg kommer til å fortsette med melatonin som kosttilskudd.

 

God natt!

 

Mer informasjon om 8hours finner du på deres nettsider: 8hours.no