Endelig et kredittkort som gir mening med VIP fordeler

Markedet er fylt med kredittkort og det skulle egentlig ikke vært noe grunn til flere. Helt til VIP Credit Card kom på banen.

Kjør i stil

Alle liker litt ekstra luksus, og spesielt om man ikke trenger å betale noe ekstra. Med kortet før du 10-50% rabatt hos mange av Norges ledende merkenavn innen sitt felt. De har inngått avtaler med utvalgte fordelspartnere i hvert segment.

Navnet på kortet sier alt om hva kortet er. Først og fremst retter kortet seg mot de som er ute etter en trendy livsstil med lavere pris.

Unikt fordelsprogram

Mange kredittkort tilbyr fordelsprogrammer, men det er likevel på dette området VIP Credit Card skiller seg mest ut. Fordelsprogrammet som er knyttet til kortet kunne like gjerne vært noe man hadde betalt for. Ettersom det er både gjennomtenkt og eksklusivt.

Slik blir du VIP

Ønsker du å ta del i godene med VIP fordeler, 10-50 % rabatt og inntil kr 100.000 i kreditt, bestiller du kortet på VIP Credit Card.

Sparer seg fort inn

Kortet sparer seg fort inn med fri inngang på flere av de mest populære utestedene, rabatt på limousine, restautanter, hoteller, spa, frisør, butikker og listen bare fortsetter.

Noen av utestedene:

  • NOX Oslo
  • Baroque Bygdøy Allé Oslo
  • OAK Nattklubb Oslo
  • Klubbteateret Drammen
  • Rick´s Bergen
  • Taket Nattklubb Stavanger
  • Ittepå Nattklubb Stavanger
  • Vega Nattklubb Trondheim

Rabatten gir deg ikke poeng eller kreditt, men trekkes fra direkte når du gjør kjøpet. Så vis frem kortet og du får rabatten trukket ifra før du betaler.

Feste seg til gjeld?

Enkelte vil mene at det å kjøpe unødvendige produkter og tjenester på kreditt som idiotisk. Mens andre vil se på dette som en måte å spare penger på utgifter man allerede har.

Tallene bak kortet

VIP Credit Card koster kr 0,- å bestille, kr 0,- i årsavgift. 100% gebyrfritt kredittkort med inntil 50 dagers betalingsutsettelse.

Kredittkortet har en kredittramme fra kr 5.000,- til kr 100.000,-. Effektiv rente er 22,90 % på 15.000 0/12 måneder. Totalt 16.744.

Selvfølgelig følger det med reiseforsiking med avbestillingsforsikring og gjeldsulykkesforsikring.

Gebyrfritt og uten ekstra kostnader

I utgangspunktet er kortet gebyrfritt, noe som naturligvis er en stor fordel og som blant annet betyr at VIP Credit Card er gratis å anskaffe, samt et det ikke finnes noe årsgebyr.

Det finnes heller ikke gebyrer på varekjøp, kontantuttak i minibank eller ved valutauttak i minibank i Norge.

Gå til VIP Credit Card for å bestille kredittkortet.