9 steder du bør legge gutteturen

Skal du på guttetur og lurer på hvor det er best å reise?

Vi har tatt en runde i Euorpa og laget en liste over våre favorittdestinasjoner.

  1. Barcelona finner du noen av Europas største og mest eksklusive klubber til mer tilbaketrukne puber og cafeer. Byen er flere ganger kåret til verdens beste ferieby og besøkes av flere millioner turister årlig. Vi anbefaler utestedene: Razzmatazz, Shoko & Opium Mar.
  2. Amsterdam er et av de mest populære byene i Europa. Grunnet kort reisevei, lave priser og et fantastisk uteliv har vi valgt å sette byen på toppen av listen. Vi anbefaler: Beer Tasting Room Arendsnest & Pollux.
  3. Zagreb er spesielt anbefalt EDM-fans. Mens Kroatia kanskje er mest kjent for stedene Hvar og Pula, er Zagreb en by med mange skjulte pærler. Sjansen er stor for at du kommer i kontakt med lokale da det er færre turrister sammenlignet med f. eks Hvar. Vi anbefaler: Alcatraz, Bacchus, Gallery Club.
  4. London kan tilby alt fra legendariske brune pubber til eksklusive jetsett klubber. London er i verdenstoppen når det kommer til å arrangere konserter og vi vil anbefale nettopp dette neste gang du besøker byen. Vi anbefaler klubbene: Club Amika,  Maddox & Cuckoo.
  5. Stockholm topper nærmest alle lister når det kommer til beste Europeiske partybyer. Ligger kun en time unna Oslo og har et rikelig kulturliv, enten det er snakk om konserter, festivaler eller klubber på Stureplan. Vi anbefaler: Sturecopagniet(Sturegatan 2) & Hell’s Kitchen (Sturegatan 2).
  6. Budapest anbefales om du ser etter en «sommerby». Vi anbefaler: Morrison’s 2, Ötkert, Akvarium Club.
  7. København er på lik linje med Stockholm litt undervurdert av Nordmenn. Vi anbefaler: Australian Bar, Café Norden & Club View.
  8. Berlin er en gjenganger på lister som dette. Grunnen er at byen tilbyr et vidt spekter av gode nattklubber. Enten du er glad i EDM, Hip-Hop eller Rock finner du gode steder. Vi anbefaler: Magnet Club, Prenzlauer Berg & Bastar*d@Prater.
  9. Paris er kjent som verdens motehovedstad og kan tilby en rekke kulturarrangement gjennom hele året. Vår oppmerksom på at Paris er relativt dyr by å besøke, hvor både alkoholpriser og f. eks inngangspenger er i dyreste laget. Vi anbefaler: Chic Buddha, L’Open Café & Bliss Kfé.

Spar penger på fly og hotell

Pass på å sjekk både fly og hotellpriser nøye før bestilling av reisen. Ved å være nøye kan du spare flere tusen kroner. Vi anbefaler å sjekke både SASNorwegian og RyanAir for billige flybilletter.

Denne listen er laget i samarbeid med tjenesten Bestehotell.no, en tjeneste som sammenligner og finner frem til de beste prisene.