5 ting som skjer med penisen din når du blir eldre

På samme måte som resten av kroppen din blir eldre, blir vedhenget foran også det. Men når dine edle deler viser tegn på aldring, så er det også hjelp å hente.

Enhver mann og kvinne har på et eller annet tidspunkt gjort det. Tatt en titt i speilet, og innsett at kroppen ikke er helt den samme som den en gang var.

Brystene strutter ikke lenger, magen er blitt større, og edle deler – ja, den ligner egentlig seg selv ganske godt.

Eller gjør den det? Sammen med resten av kroppen så eldes også den, og i følge Indy100.com, er det spesielt fem ting man bør legge merke til når tiden går og dingleverket er blitt litt eldre.

Drypp, drypp drypp….

Det er ikke like lett å måtte holde seg, og på samme måte som for kvinner, så blir inkontinens også et problem for mange menn med alderen. Hos unge menn er det ikke noe stress, men med den ’gylne’ 60-års alderen så blir det fort mer problemer å styre med. Det er riktignok ikke så ille at det ikke kan løses, og faste tissetider og trening av bekkenet kan utgjøre en stor forskjell. Trening er derfor din beste venn for å holde din beste venn tørr!

Ja, den blir mindre

Det finnes ikke noen enkel måte å si det på. Den gamle gutten i underetasjen blir mindre med alderen og ikke kun når din gamle, fulle tante kysser deg på kinnet i familieselskap. Det skyldes at penis fylles med kollagen, som erstatter unge og mer fleksible celler.

Om lillemann skal kunne beholde lengden og elastisiteten sin så er kuren litt tøffere. Da kreves det nemlig å gå ned et par kilo. Fett på og omkring magen er nemlig med på å gjøre lillemann til en veldig liten gutt, hvis du forstår.

En ordentlig skjev en

Det er fullt mulig at penisen din stod rak og flott i tyveårene, men etter hvert som tiden går så får den altså en helt annen form. Senene blir hardere og skaper mer arrvev inne i penisen. Det skyldes to ganske kule ting, nemlig sex og sport. Om slangen skal holde seg helt pen, så må du nesten gå i kloster.

En annen løsning kan være å akseptere at den med tiden blir litt skjev og krum, og så glede seg over all sex og sport som man har gjort gjennom livet. Blir det likevel for mye for deg, så kan kirurger rette opp en skjev tissemann.

En ballong uten luft

Det kreves litt real pumping om en man skal ha full gass på. Ønsker man en farlig og rød kanon som er klar til utskytning, så må blodsirkulasjonen være i orden, for ellers peker ’pilen’ nedover!

En god idé er derfor å holde seg sunn, huske salat til biffen, samt masse mosjon. Det skal dog sies at en sviktende penis ikke er ensbetydende med at man ikke kan få den opp.  Det er først når den svikter hver fjerde gang at legen kan konstatere at man har ereksjonsproblemer.

Har man diabetes så er det for øvrig langt større risiko for at man mister jernet, og det går jo også utover livskvaliteten. Så gå heller en ekstra gang til legen om du er i tvil.

Den store mannedreperen

Kreft kan ramme de edle deler, og prostata-og testikkelkreft er verdt å være veldig oppmerksom på, da flere menn taper kampen mot kreft hvert år. Mange glemmer også at huden omkring penis er tynn og sart, hvilket gjør at solarier øker risikoen for hudkreft omkring penis. Samtidig skal man være oppmerksom på alle smerter eller hevede områder i skrotum, og oppdager man blod i sæden eller urinen, så er det bare å kontakte legen med én gang.