Nuet Aquavit med Norges første nettbutikk

Nå tenker du kanskje, Norges første nettbutikk? Kan det virkelig stemme?

Først i Norge med nettbutikk for akevitt
I Norge har vinmonopolet bokstavelig talt monopol. Det samme gjelder ikke i utlandet.

Nå har det nyoppstartede selskapet Nuet Aquavit, nylig kommet seg over vannet til det engelske markedet akevitt som skal fungere som en erstatter for premium gin.

Trolig det de første norske selskapet til å selge sprit på nett, med deres moderne tolkning av den tradisjonelle skandinaviske spriten. Ambisjonene er klare og de ser for seg at stort eksportpotensial, og salg over nettet til utlandet er en stor del av den strategien.

I tillegg til å selge via egne nettsider har de sikret seg avtaler med andre nettbutikker som Master of Malt og Whisky Exchange.


Skal servere 17. mai til verden 

Salget i nettbutikken skal etter planen åpne 8. mai, og i den anledning har de laget en egen 17. mai-flaske.

Med-gründer Morten Pharo Halle sier at målet er at skandinaviske øyeblikk skal bli delt med folk over hele verden, og at det er få øyeblikk som er mer viktig for en nordmann enn 17. mai-feiringen.

Innovasjon innen akevitt
Frem til nå har de kun ett produkt på markedet, som er akevitten Nuet Dry Aquavit. Utviklet av produktutvikler Benjamin Lee, som har god erfaring innen faget, samt medeier og daglig leder av Merkur Bar i Oslo.

Målet deres er å finne en balanse mellom tradisjon og innovasjon. Slik at de ende opp med en akevitt med betydelig større bruksområde enn de tradisjonelle akevittene man er vant med fra før.