«Mad Max: Fury Road» Sponset video

30 år etter «Thunderdome» er Mad Max tilbake i den dystopiske, post-apokalyptiske fremtiden.

Mad Max: Fury Road kommer på kino 14. mai. Traileren er full av vakre ørkener, fargerike røykbomber, og en gigantisk sandstorm som ruver over landskapet som en tsunami. Dystopia har aldri sett så øde og fascinerende ut.

I et fremtidig Australia, har lov og orden begynt å bryte ned etter en omfattende energikrise. Vi blir tatt med til en vakker og grotesk verden, hvor ørkenene har tatt over verden.
[quote text_size=»small»]

«Mad Max: Fury Road» er en av de villeste actionfilmene på lenge, fullpakket med sandstormer, biljakter og flammer. Energinivået er konstant i høy gir og actionscenene får adrenalinet til å pumpe ekstra hardt.

[/quote]
Den første «Mad Max»-filmen, kom i 1979, og var en av de mest innflytelsesrike futuristisk og apokalyptisk actionfilmer på den tiden.

Mange regner denne som forbilde for alt fra «The Terminator» til «Robocop». Nå er det dukket for den fjerde filmen i serien.

Dette er den type film som legger vekt på stemning og setting over story, men det er viktig for filmen – Max Max har blitt en egen stil siden den første filmen kom ut i slutten av det tjuende århundre.
mad-max-fury-road-charlize-theron
Jeg er overbevist om at denne filmen har potensial til å starte hele Mad Max-historien igjen. Nå som det faktisk er hungersnød, tørke og ørken i store deler av verden, jeg er klar for å gå på kino til helgen.

Sponset video