5 ting du bør gjøre i Trondheim denne sommeren

Nå ser det dessverre ikke ut som det blir kasino på Munkholmen i Trondheim.

Fortvil ikke, Trondheim har mer enn nok å by på for gutta. Her er listen med fem anbefalte ting å få med seg i Trondheim.

En øl i hyggelig atmosfære

Den meget populære puben Den gode nabo ligger rett ved Nidelva og kan by på en hyggelig atmosfære og et stort ølsoritment. Den gode nabo er puben som får deg til å tvile på om du faktisk har vært på en ordentlig pub før. Dette er møteplassen mellom lokalbefolkningen og turister, som ofte blir godt kjent over et par pils. Om sommeren festes det også en stor flytebrygge, Lekteren, til puben. Her kan du slappe av med kald drikke og god mat i den stekende sommersola.

DenGodeNabo.com

Her bør du overnatte

Det er bare et sted å bo på hotell i Trondheim, og det er Rica Nidelven! Dette er kåret til det beste hotellet i Trondheim og kan by på NM kokker og høy service- og romstandard. De har fått prisen for beste hotellfrokost i Norge 8. år på rad. Hotellet er kanskje noe dyrere enn budsjetthotellene, men verdsetter du mat er det vært hver krone.

rica-nidelven-kveld

Rica.no

Fisk i Nidelv

Nidelva er en av Norges beste lakse- og ørretelver. De ruggene andre lyver om kan du får napp på her. Omgivelsene, den fantastiske natuen du finner litt utenfor sentrum, er nesten verdt turen i seg selv. Hvis du er lei av å traske rundt i sentrum er en fisketur virkelig noe å ta seg. Anbefales spesielt om du har hatt en hard natt på byen og trenger litt ro.

Rockemuseumet alle menn må innom

Museum er generert sett utrolig kjedelig. Heldigvis finnes et unntak i Trondheim, Rockheim er det nasjonale rockemuseumet i Norge. Her kan du mimre tilbake til de gode musikktidene med Nirvana og Dumdum Boys. Museumet har noe for enhver musikksmak, og til en meget god pris er det verdt å ta et besøk.

Lukas Koster, Flickr

Ut på byen

Trondheim er dominert av studenter, og det synes på utelivet. Få byer har så mange bra utesteder per innbygger som i Trondheim. Her finnes noe for enhver smak og alder. Er du ung og ute etter damer anbefaler undertegnede Circus eller Samfundet. Her finner du byens billigste pils, mye folk og bra musikk! Er du noe eldre anbefales baren i førsteetasje av D12 sterkt. Her henger mange av de bra damene som ikke er studenter. Live musikk her skaper sjeldent dårlig stemning.

Wikipedia

Alt i alt så er det absolutt ikke nødvendig for en guttegjeng å kjede seg i Trondheim. Landets billigste pils på mange av utestedene burde iallefall sørge for det.