Imagine Dragons er i fyr og flamme med Smoke + Mirrors

I februar er vokalist Dan Reynolds, gitarist Wayne Sermon, bassist Ben McKee og trommeslager Daniel Platzman klare med det nye albumet Smoke+Mirrors.

Turnélivet påvirket musikken
Albumet Smoke+Mirrors er skrevet i turbussen mellom konsertene og Imagine Dragons har latt turnélivet påvirke musikken. Her får du høre en nye side av bandet, både rå spenning og en intens sårbarhet. Musikken til albumet ble spilt inn i bandets nye studio.

Smakebiter er ute nå
Allerede nå finner du sanger fra det nye albumet som «I Bet My Life» og «Gold» på Spotify. Videoen til singelen «I Bet My Life» er for tiden på toppen av flere musikklister.

Det er den canadiske filmskaperen Jodeb (Zedd + Foxes «Clarity») som har regien og i videoen har de fått med seg Dane DeHaan fra The Amazing Spider-Man 2.

Blitt favorittartister
Forrige måned fremførte Las Vegas kvartetten låten på American Music Awards og tok hjem prisen for «Favorite Artist – Alternativ Rock» for andre året på rad.

Slo gjennom i 2013
De første sangene til EPen Continued Silence gitt fort inn på topplistene. Og med debutalbumet Night Visions fikk verden virkelig øynene opp for Imagine Dragons.

Albumet debuterte på 2. plass på Billboard Top 200 Albums Chart, og solgte over fire millioner eksemplarer på verdensbasis og fikk 1. plass på Spotify Wide i 2013.

Radioactive sprengte rekorder
Singelen som virkelig gjorde gjennombruddet var «Radioactive» som solgte til 9x-platina. Den gikk til 1. plass på Billboard Rock og bandet fikk Grammy for Best Rock Performace i 2014.

Låten er til nå den mestselgende rockesangen i amerikansk digital historie. Bandet har tilsammen solgt over 24 millioner låter verden over på kun 2 år.

Bare i Norge har albumet Night Visions blitt streamet over 23 millioner ganger.