Gadgeten som kan lade mobilen 92% raskere

Kickstarter-prosjekt kan lade mobilen din opptil 92 prosent raskere enn dagens lading. (Se produktfilmen nederst i artikkelen)

Med tanke på hvor avhengige vi er av mobiler, kan en død mobil føre til panikk. Å lade en mobil tar vanligvis rundt 2-3 timer for vanlige smarttelefoner (iPhone, Galaxy, Samsung ol.). Prøver du å lade mobilen med datamaskinen kan det ta enda lengre tid.

For de av oss som ikke har 3 timer å vente på at telefonen skal få fullt batteri, har det neste valget vært å kjøpe en ekstern batteripakke. Først nå har redningen kommet med Legion Meter.

Legion Meter Brikke

Legion Meter er en smart enhet. Den ser ut som en minnebrikke, og plugges mellom USB-porten og ladekabelen. Den har en liten OLED-skjerm, som lar deg angi preferanser. Så du slipper å bruke all tiden din på å sitte og vente på at den skal lade. Enheten sørger for at laderen trekker mer strøm, med det resulterer i at den lades opp raskere.

Innstillingene bestemmer hvordan Legion vil velge styrken på strømmen under ladingen, og optimalisere overføringen til enheten. Kort fortalt sier den i fra til telefonen nøyaktig hvor fort den kan lade uten å skade seg selv. Informasjonen om ladingen dukker opp på den lille skjermen, og hjelper deg å diagnostisere hvor sunt batteriet er.

Vil denne gadgeten til slutt ødelegge batteriet? Nei, den skal være helt trygt å bruke. Når du plugger Legion inn din lader (den plugges inn i USB utgangen av ladekabelen), velger du modusen for operasjonen. Legion Meter har Apple-modus og Android-modus (Windows, Nokia og GoPro-brukere bør velge Android-modus).

De har nå en Kickstarter-kampanje, hvor Legion Meter starter på $ 39 (pluss $ 10 pluss i frakt fra USA). Dette er omtrent det samme som noen eksterne batteripakker, men mye lettere å bære.