5 sexy byer i Europa

Fortsatt singel? Her er de fem heteste byene du kan besøke i Europa, dersom du er klar for en flørt.

Reykjavik

Reykjavik

Joda, islendingene ser bra ut. Reykjavik er stedet motehusene prøver ut nye kolleksjoner, på høyreiste damer med gode gener.

En langweekend her er ikke billig, men verdt hvert eneste øre. Island er spennende på mange områder, også utelivet.

Reykjavikingene byr på pulserende uteliv, med godt etablerte tradisjoner for nachspiel.

Flørtinga kan du starte med tidlig på dagen i Den Blå Lagunen, en 20-minutters taxitur fra sentrum av hovedstaden.

De varme kildene gir deg energi og løser opp muskulaturen, og du kan lade opp til kvelden med massasje av forskjellig slag.

Budapest

Budapest

I Ungarns hovedstad kan du flotte deg for en rimelig penge. Luksuriøse hoteller med spa finnes det mange av, til priser langt under det vi er vant med hjemmefra.

Får du ikke nok av vann, kan du gå på badeparty på Szechenyi Bath i sentrum av byen. Der er det full fres til langt utpå morgentimene.

I tillegg til heftige, innendørs nattklubber, er det hipt å gå på houseparty på byens mange utendørs nattklubber. Bare på øya Obuda (ligger midt i elva Donau som deler bydelene Buda og Pest) ligger det fem forskjellige.

Kvinnene i Ungarn er ofte særdeles vakre. Det er ikke mange andre steder du ser jenter med ravnsvart hår og blå eller grønne øyne, uten at det er fusk involvert.

Pass deg litt for lugubre stolpebarer og luretriks fra bartendere, så rekker pengene litt lengre.

St. Tropez

St. Tropez

Har du mye penger til overs? Det finnes få steder der party er såpass hot som St. Trope, men det kan koste skjorta og det hvite i øynene dine.

Her fester man med kjendiser og megastjerner hele natta, og slikker både sol og sårene i lommeboka på dagtid. Strandlivet i seg selv er nok til at hormonene tar en tango i blodet.

Får du ikke nok av vakre kvinner her, treffer du de senere på nattklubbene Nikki Beach, La Voile Rouge og Club 55.

St. Tropez kan definitivt virke litt deprimerende for oss vanlige lønnsmottakere, når du vasser rundt blant grisedyre yachter på størrelse med hangarskip (med Bentley og helikopter på dekk), men om det ikke får deg til å henge med nebbet; kjør på!

Barcelona

Barcelona

Du kommer ikke utenom Barcelona. Det er enkelt å komme seg dit og byen har rett og slett alt. Dersom reisekassa tillater det, kan du bo på Hotel W Barcelona, den du ser under innflygningen og som ser litt som et seil.

Rommene der er dyre, men utsikten, poolen og stranda nedenfor verdt innhogget i reisekassa. I Barcelona sløver man på stranda om dagen, eller rusler på shopping i butikker med kule klær med særegen design.

Om kvelden finnes det utrolig mange gode spisesteder og hyggelige barer, mens etter midnatt tar det av. Byens natteravner gir seg ikke før anstendige folk er på vei til jobben om morgenen, ofte på lounge-klubber som Ziryab Hookah Shisha Lounge eller Shoko Club.

Som en av Europas mest spennende storbyer, tiltrekker Barcelona seg skjønnheter fra hele verden.

Berlin

Berlin

Berlin er selvfølgelig litt ”kinkig”, byen ligger tross alt i Tyskland. Det er lett å komme seg dit fra Gardermoen, og både reisen og gode hoteller kan ordnes for en hyggelig pris, sett med norske øyne.

Det blir lite bading og strandliv i Berlin, men det kompenseres med de mer enn småfrikete fetish-klubbene man kan havne på.

Mye lær, høy dunk-dunk-musikk og en god del hud er stikkord for klubber som KitKat Klub og The Gargoyle. Ikke noe for mora di dette, men du kan ta med deg The Gimp.

Er du lett å sjokkere, holder du deg hjemme fra et natteliv som får Fifty Shades-filmen til å virke litt tam.

Blir det for mye lær og lateks, har Berlin tonnevis å by på når det gjelde lounger og kule barer.

På dagtid kan man med hell prøve å få med seg noe av byens mer moderate kulturtilbud.