Andreas Hatlem betegnet ikke seg selv om en journalist, heller som en skribent.

Bakgrunn

Allerede som 14-åring skrev han sine første artikler på nettet. Andreas har ikke klart å holde seg unna media. Med produksjon av elevavisen på barneskolen og eget radioprogram på lokalradioen på ungdomsskolen.

På begynnelsen av 2000-tallet bygde Andreas sammen med en kollega opp papirmagasinet Russeguide med opplag på 40.000 eksempler som ble sendt til videregående skoler. Magasinet var i prinsippet reklamerte for nettstedet russeguide.no.

I to år under studietiden var Andreas redaktør for studentavisen Grenseposten som ble levert ut til alle studentene på Høgskolen i Østfold. I tillegg til å være redaktører var Andreas ansvarlig for å hente inn annonsører, samt intervjuer og det grafiske.

Gjennom årene har skrevet for en rekke magasiner på nett og for papirmagasinet Reis. Ikke overraskende er Andreas også svært opptatt reising. Med en sterk interesse for emnene reising, teknologi, helse, markedsføring, samt mat og drikke. En av favorittene på Youtube er TEDTalks.

Her har du en som ikke er redd for å gå løs på store oppgaver. De senere årene har han bygget opp, drevet og solgt et byrå innen webutvikling og markedsføring.

Til daglig jobber Hatlem med markedsføring og annonsering.

Ta kontakt

Ta gjerne kontakt med Andreas Hatlem om du har ideer om hva vi burde skrive. Vi tar gjerne imot gjestebloggere.

Er du interessert i helse, trening, mat og drikke, mote, teknologi, reise, sexliv, sport eller underholdning? Da er du velkommen til å sende oss artikler.

Vi tar imot gjestebloggere. Send oss dine artikler, enten du har vil skrive én eller flere saker. Du får link til din egen nettside.

Det er relativt høyt under taket og alle innsendte artikler tas i mot med takk. For artikler blir publisert vil vi ta forbehold om å rette stavefeil og fjerne støtende innhold. I tillegg ønsker vi ikke artikler om eller til ulovlig innhold.

Denne livsstilsmagasinet drives på frivilligbasis, så vi kan dessverre ikke betale for artikler.