Forbrukslånet står sterkt – finn det billigste

Forbrukslånets popularitet ser ikke ut til å ha noen ende og nordmenns behov for usikrede lån virker å være stort.

Først av alt: et forbrukslån er altså usikret og det betyr at man kan få et lån uten å stille sikkerhet for pengene overfor banken. Dette medfører naturligvis at lånene har høyere rente enn hva vanlige sikrede lån har, og at de derfor blir dyrere totalt sett. Utvalget av banker som tilbyr forbrukslån er meget stort og å finne et lån som er så billig som mulig kan føles som å lete etter nåla i høystakken.

Da kan Lånemegleren.no være løsningen, og vi kan forklare hvorfor:

Det er bestandig et mål å komme så billig unna et lån som mulig. Dette fungerer på samme måte som at man ikke ønsker å betale mer enn nødvendig for å få bilen reparert, eller å betale mer enn nødvendig for maten man handler. Vi er hele tiden bevisste forbrukere som er ute etter å gjøre gode dealer, så hvorfor ikke gjøre det samme når det kommer til forbrukslån?

Enkelt å få tilbud fra flere
‘Det blir for mye arbeid å sende inn massevis av søknader til forskjellige banker’ tenker du kanskje, men i løpet av de siste årene har det dukket opp en rekke aktører på finansmarkedet som tilbyr tjenester som gjør at du slipper dette arbeidet.

Disse går under navnet låneagenter, og bare ta det med ro: det er ikke så skummelt som det høres ut: dette er spesialiserte nettsider som har opprettet samarbeidsavtaler med en rekke banker. Gjennom deres nettsider, som for eksempel Lånemegleren.no, kan man på enkelt vis fylle ut én søknad. Når låneagenten mottar søknaden din gjennomgås den før den sendes videre til alle bankene de samarbeider med. Deretter får de hurtig svar og kan dermed videreformidle det aller beste tilbudet til deg.

Stort enklere kan det knapt gjøres, og i praksis betyr det at din ene utfylte søknad sendes til mange banker – og du får dermed den samme effekten som å gjøre dette arbeidet selv, men bare til en brøkdel av tiden. Og det beste av alt: det koster deg ingenting!

Kan få utbetaling på dagen
Når du søker om et forbrukslån i dag kan du faktisk få det utbetalt på dagen hvis du starter søknadsprosessen tidlig om morgenen. Behandlingen av søknader går kjapt og er i all hovedsak automatiserte prosesser som tar utgangspunkt i kredittvurderinger som raskt. Hovedårsaken til at man kan ha pengene på konto den samme dagen er imidlertid at man som oftest kan signere lånepapirene ved hjelp av Bank-ID – og det betyr at man slipper å vente i flere dager på mottak og sending av dokumenter i posten.

Husk også at ettersom lånet er usikret kan det brukes til hva som helst.